Nyheder

 
 
 
2024
 
17.03.24
Thomsebo Litchi og jeg bestod den tyske væsentest WB lørdag den 16. marts 24 hos dommer Rene Jørgensen. Hun fik en god beskrivelse og klarede det rigtig godt. 
Desværre er Ekstra gået tom, så vi parre hende igen i hendes næste løbetid og forventer efterårshvalpe.
 
13.01.24
 
Vi håber alle er kommet godt ind i det nye år. 2024  hos os byder på Rapi Ekstras første kuld. Iøvrigt er det 4 år siden vi har haft schæferhvalpe.
Hun vil blive parret i starten af året og forhåbentlig føde de dejligeste forårshvalpe. Hun vil blive parret med VAThomsebo Shaun.
Er du interesseret i en hvalp efter denne kombination og vil være med fra start så kontakt min endelig på 2134 2236. 
 
Vi Ønsker alle hundevenner og hvalpekøbere et rigtig godt nytår.
 
-------------------------------------------------------------------------------------
 
2023
 
09.10.23
Genni(BH) har født 2 hanner og 1 tæve den 27.09.23. De 2 drenge søger nyt hjem. Det er vores J- kuld. Kontakt os for mere info og vær med for start.
Litchi blev årsvinder på SSM 2023 og en flot nr. 3 til HAS 2023. Det ende nok med, at hun bliver på matriklen ;) Vi træner op tl kåring med Ekstra, som skal op den 28.10.23. 
 
27.07.23
Så er ferien vær, at være slut. Så går hundetræningen igang på højtryk igen.
Vi træner imod kåring med Rapi Ekstra og vores plejebarn Thomsebo Litchi skal deltage på SSM og HAS 2023.Team Thomsebo Genni er blevet parret, BH, og vi forventer små totter sidst i september 2023. Er du interesseret i en hvalp efter hende, så reserver allerede nu og vær med for start. 
 
01.04.23
Vi træner ihærdigt på en avlskåring med Rapi Ekstra. Vi håber på, at gå op den 29.04.23. Vi ønsker alle en god påske. 
 
20.12.22
Rapi Ekstra er kommet hjem fra sin uddannelse, så nu træner vi hen imod en kåring i foråret 2023.
vi ønsker alle vores hvalpekøbere og hundevenner en god jul og et lykkebringende nytår.
 
 
30.10.22
Så er hvalpene rejst hjemmefra. Pånær lille Ivy som bliver boende hos os. Herman er rejst yil Allerød, Fernando til Sønderborg og Bacon til Ringe. Vi ønsker alle de nye heldige familier alt det bedste fremover. 
Så går der et års tid, før vi forventer små BHèr igen. 
 
17.10.22
Hvalpene efter Ginny og Monte Carlo stortrives. Alle har fået nye familier og på torsdag skal vi til dyrlægen og have sundhedsbog, vaccine og chippes.
Lige nu nyder vi efterårsferien. 
Rapi Ekstra (Schæfer har bestået  AD (UHP) samt BH(FP) i Tyskland.
 
20.09.22
Så er Bichon hvalpene blevet 3 uger og de har fået deres første ormekur idag. De er begyndt, at udfodrer den store verden og lege lidt med hinanden.
Snart skal de have lidt fast føde og deres omgivelser piftes lidt op. De første hvalpekøbere har også været på besøg. Vi har en han ledig. ;) 
 
1.09.22
Team Thomsebo Genni (BH) har født 5 hvalpe efter Monte Carlo. Der kom 3 hanner og 2 tæver. Alle har det godt og Genni er en super mor;) Hvalpene er klar til deres nye familier den 25.oktober 2022. Det er vores I- kuld. Vi har pt to hanner ledige. Er du interesseret i han fra dette kuld, så kontakt os og vær med fra start. Vi tager imod besøg når hvalpene bliver 3 uger. Se iøvrig under: Velkommen, hvad du får med, når du vælger at købe hvalp/hund hos os. 
 
03.08.22
Team Thomsebo Genni  (BH) er drægtig med Monte Carlo. Hun blev scannet idag med 4+. Hvalpene vil komme til verden sidst i august el. først i september 2022. Er du interesseret i en hvalp efter denne kombination, så kontakt os og vær med fra start. Det er vores I-kuld dvs. hvalpene skal have et navn der starter med I på deres stamtavle. Se iøvrigt under Velkommen,  hvad du får med, når du vælger at købe hvalpe hos os.
 
07.07.22
Team Thomsebo Genni (BH) er blevet parret med Monte Carlo . Vi forventer hvalpe start september 2022. Genni vil blive scannet omkring 21. dagen.
Er du interesseret i en hvalp efter denne kombination, så skriv el. ring for at reservere ;)  Ellers træner vi schæferne op imod HAS (Hovedavlsskuet), som ligger weekenden 5-7 august i Farum. Samtidig skal der lyde et stort tillykke til Charlotte og Team Thomsebo Jessie der bestod deres AD/UHP den 26.juni 2022. Sådan! Jessie skal iøvrigt også deltage på HAS.
 
18.06.22
Rapi Ekstra blev SG3 til LD skuet i kreds8 Rønnede. Hun blev kaldt ud som 2. men endte på en flot 3. plads ud af 8 deltagere. Dommer var Michael Lumby som også skal dømme hende på HAS 2022. Tak til Karina for super handling og tak til Simone for hjælp fra sidelinjen.
Team Thomsebo Genni, Bicon Havanais, er gået i løbetid. Vi tager første blodprøve mandag den 20.06,22 og forventer hun skal parres om ca 10 dage. Mere info kommer, så følg med her på siden ;) 
 
01.04.22
Siden sidst er Huxley blevet livtidskåret og blevet klassevinder på 2 udstillinger. Team Thomsebo Jessie med ejer Charlotte har bestået hendes BH/FP og ligeledes været udstillet et par gange med godt resultat for en tysk dommer. Stort tillykke til Charlotte som gør et kæmpe arbejde med Jessie. 
Tak til Karina for, at være min støtte ifht Huxley, da kroppen driller, og til Simone for hjælp med Jessie samt Huxley. Vi går fortsat og venter på Gennis løbetid. De andre små har været, så vi håber da snart der sker noget, så hun kan blive parret.  Rapi Ekstra er blevet færdigfotograferet og har fået HD:B AD:0, så vi er glade. Der kommer et par skuer her i foråret, hvor vi udstiller og så må vi se om Ekstra bliver klar til HAS 2022. 
 
27.01.22
Vi håber I alle er kommet godt ind i det nye år og at alle vufferne har det godt. Nu starter den nye sæson snart op, så vi skal udstille Huxley og datteren Estra og så skal Huxley livtidskåres i marts. Vi håber på, at Genni (BH) går i løbetid her i foråret 22, da vi påtænker at lave en genparring med Monte Carlo, da vi var meget tilfredse med sidste kuld. Da Gennis løbetider driller eller mangel på samme, ar vi valgt at parre hende i hendes næste, som forhåbentlig indtræffer her i foråret, så der ville kunne komme sommerhvalpe. Følg med er på siden, hvis du er interesseret i en hvalp, så du kan være med fra start. 
 
-------------------------------------------------------------------------------------
 
Vi ønsker alle hvalpekøbere samt hundevenner et lykke bringende nytår !
 
13.12.21
Vi ønsker alle hvalpekøbere, familier og hundevenner en rigtig glædelig jul og et forrygende godt nytår. Tak for alt i det forgangne år og alt det bedste med hundebasserne i 2022. Pas godt på jeres hunde og hinanden nytårsaften. Vi glæder os til, at høre fra jer i det nye år. Julehilsner Simone & Vibe
 
21.11.21
Så er alle Bichon Havanais hvalpene rejst hjemmefra. Uhhe her er stille ;)
Vi ønsker alle de små tutter og deres nye familier ALT det bedste fremover. 
En flyttede til Fredericia, en til Søborg, en til Virum, en til Frederikssund, en til Køge og en til Kr. Hyllinge. 
Vi forventer BH hvalpe igen til sommeren 2022. 
 
08.11.21
Alle hvalpene efter Genni, BH, har fundet nye gode familier. De flytter hjemmefra den 20.11.21. De skal til dyrlægen den 15.11.21 og vaccineres, chippet og tjekket til sundhedsbogen. De stor trives og er fuld af gå på mod. Der er altid billeder på min FB profil/ Vibe Lenthe.
 
01.11.21
Hvalpene efter Genni er blevet 5 uger og er fulde af gå på mod. De spiser stort set kun fast føde nu og udforsker verden mere og mere dag for dag. De har fået navne og blevet registrret i DKK ( Dansk Kennel Klub). Hvalpekøberne kommer flittigt på besøg, så der er gang i " hytten". Der er en tæve samt 2 hanner der ikke er reserveret. De er klar til, at flytte hjemmefra den 20. november eller hvorbnår det passer de nye familier bedst derefter. 
Er du interesseret i en hvalp, så kontakt mig endelig og få en snak. Der er lidt nye billeder under H- kulder samt på min FB væg. ( Vibe Lenthe). 
Rapi Elektra( Schæfer) afkom efter vores Huxley blev klassevinder til kombiskuet i kreds 25- Fyn den 30.10.21. Tillykke til ejer, Simon ;) 
 
01.10.21
Team Thomsebo Genni, BH, har født 3 tæver og 3 hanner den 25. september 2021. Det er Gennis første kuld og hun klarede fødslen på 2 timer. Genni er en fantastisk mor og alle trives.Dyrlægen har naturligvis været på besøg og tjekket alle. Det er vores H- kuld. Er du interesseret i en hvalp, så kontakt mig på 2134 2236 og vær med for start. Der vil løbende blive lagt fotos op, flest på min FB- side. Vibe Lenthes væg på FB
VA Team Thomsebo Huxley har været på udstilling. Desværre var han den eneste i brugshundeklasse hanner, så han blev klassevinder V1 ;) Men det gør jo ikke beskrivelsen af ham dårliger, som den svenske dommer Fredrik Steen gav ham. Simone løb igen igen en super fri ved fod med ham og Thomas handlede ham i Karinas fravær. Tak. 
Huxley afkom Rapi Elektra blev en flot VV3 i en stærk klasse. Vi valgte ikke, at stille vores eget afkom Rapi Ekstra pga pels- mangel.
 
08.08.21
HAS 2021 veloverstået. Huxley fik VA, så vi er meget stolte. Karina handlede ham i ringen, og til forsvarsarbejde til ug og slange. Simone løb igen en fantastisk fri ved fod med ham. Jeg selv gør mig som kalder udenfor ringen. Tak til alle jer der har hjulpet til på vores vej ;) Vores Rapi 'Ekstra blev VV6 i klassen 6 - 9 mdr. tæver, den højeste placering hun kan få, da hendes mor ikke var kåret på dagen. Så vi er meget glade. Hendes søster, som også er efter Huxley gik lige bag os, stærkt. Team Thomsebo Jessie blev SG14 i yngste klasse tæver. Tillykke til Charlotte. Simone handlede både Ekstra og Jessie ubeklageligt. 
 
18.07.21
Team Thomsebo Genni (BH) er gået i løbe tid og vil blive parret med Monte Carlo her i juli. Adler See Ulme er sørmne også gået i løbetid, og vil forhåbentlig blive parret med Team Thomsebo Huxley her i juli. 
Team Thomsebo I- Ozzy har bestået sin FP/BH på udebane. Stort tillykke til Ivar, så stærkt gået. Samtidig har vi udstillet Rapi Ekstra en enkelt gang siden sidst, hvor hun fik VV3. Hendes søster blev en flot VV2, så farmand Huxley er stolt. Team Thomsebo Jessie fik SG7. Tillykke til Charlotte og tak for handling til Karina samt Simone. Pt træner vi hårdt imod HAS (Hoveavlsskuet) 2021. Karina har overtaget træningen med Huxley i C- arbejde, da han begyndte at give Simone fingeren. Og det må bare IKKE ske til HAS. Vi ringtræner, svømmer og går naturligvis dejlig mange laaaaaaange ture. 
 
21.06.21
Hverken Genni (BH) eller Ulme schæfer er gået i løbetid endnu. Vi håber dog fortsat det sker her i sommeren 21, så vi kan få liv i huset inden årsskiftet. På udstillingssiden har vi udstillet Ekstra 2 gange og det er blevet til en 1. og 3. plads, så hun udvikler sig godt. Ekstra er efter vores egen Team Thomsebo Huxley og Rapi Nala. Huxley er blevet udstillet en gang til LD- skuet i Haderslev, hvor han fik en flot 4. plads. Dejligt da dommeren er den samme som skal bedømme ham på HAS ( Hovedavlsskuet). Simone løb en kanon flot fri ved fod med ham og Karina Hanse handlede ham til UG og slange. Tak for jer ;) Tiden hos os går pt, med at få Huxley og Eksta i endnu bedre form med pels, fysik og ringkultur. Simone træner også C- arbejde med Huxley, da det bliver hende der skal gå op med ham til HAS. Rigtig god sommer til jer alle ;) 
 
 
28.03.21
Genni (BH) er ikke gået i løbetid endnu, så vi må alle vente med STOR tålmodighed. Vi har fået Rapi Ekstra hjem efter Rapi Nala og vores egen Huxley. Vi er spændt på, hvordan hun vil udvikle sig.
Vi ønsker alle en god påske.  
 
23.02.21
Desværre har Ulmes løbetid drillet max i denne omgang. Det betyder, at hun ikke kan blive parret i denne løbetid. Hun bliver parret i hendes næste løbetid istedet for, hvor vi håber alt vender tilbage til " normalen". ( Ca. juni 2021). 
Genni (BH) er blevet patella undersøgt og fået 00, så vi er glade. Hun vil blive parret i hendes næste løbetid. Vi skriver IKKE flere op pt.
Team Thomsebo Ida har fået HD: A og AD: 0 og Team Thomsebo Jessie er forfotograferet og alt ser fint ud. Tillykke til Victoria samt Charlotte. 
 
Vi har været på hvalpebesøg hos 2 kuld, hvor Huxley er far og er meget tilfredse, det er tæveejerne også ;)  Samtidig har han haft damebesøg igen, herligt ;) Huxley og hans søskende har lige haft 3 års fødselsdag. Vi ønsker Hèrne og familier stort tillykke!
 
31.01.21
Ulme er gået i løbetid. Vi er hos dyrlægen og får taget test på, hvor langt hun er henne i løbetiden, og hvornår det er mest ideelt at parre hende. Forhåbentlig i næste uge. ( Uge 5) Det bliver så Team Thomsebo Huxley der bliver den heldige han.Ring og/el skriv og blive skrevet op til en hvalp efter denne kombination.
Samtidig bliver Genni (BH) patella undersøgt, så hun kan være parat til evt. parring i hendes næste løbetid. Forhåbentlig i marts 2021. Vi skriver desværre ikke flere op til BH- hvalpe pt. Tak for den store interesse.  
 
14.01.21
Team Huxley er blevet far for trejde gang. Denne gang har Rapi Nala født 6 tæver, så indtil nu er Huxley far til 4 hanner + 4 tæver i Sverige. 5 hanner hos Kennel Leri og 6 tæver hos kennel Rapi. Meget " sjov" fordeling. Stort tilykke til ejerne af Nala Rainer samt Line. Vi glæder os til at besøge alle de små når de er kommet op på benene. ;)  Tak til jer der giver ham en chance i avlen ;)
Desværre er Ulme ikke gået i løbetid endnu, så vi ved endnu ikke hvornår hun bliver parret. Men formodelig her i foråret XXX. 
 
 
04.01.21
Team Thomsebo Huxley er blevet far for anden gang. Denne gang blev det til 5 hanner. Leri Una- Donna er den stolte mor. Tillykke til ejerne Lena Pichler og Pav Andersen.
Inden længe kommer der endnu et kuld og så parre vi selv Adler See Ulme med ham. Hun er lige gået i løbetid, så om ca 14 dage. Det betyder, at vi forhåbentlig får nogle dejlige forårshvalpe. 
 
-------------------------------------------------------------------------------------
 
Vi ønsker alle hvalpekøbere og hundevenner et godt nytår!
 
30.12.20
Team Thomsebo Huxley er blevet far for første gang. Den svenske tæve Zsa Zsa er blevet mor til 4 tæver og 4 hanner. Tillykke til ejer: Ulrica Barck.
Vi forventer 2 kuld yderligere i den nærmeste fremtid og der ud over bliver Ulme også parret med ham.
Vi håber fortsat på, at vi får parret BH Genni i marts 2021 (ca) og har rigtig mange skrevet op. Vi tager pt ikke imod flere reservationer  Tak for interessen. ;) 
 
 
29.11.20
Adler See Ulme vil blive parret med Team Thomsebo Huxley i hendes næste løbetid. Lige omkring nytår. Vi håber også på, at der er kommet lidt styr på Gennis (BH) løbetider, så hun kan blive parret i foråret 2021.
Team Thomsebo Ønsker alle hvalpekøbere samt hundevenner en rigtig glædelig jul og et forrygende nytår, hvor vi forhåbentlig får lidt af det " normale" igen. .
 
16.10.20
Tillykke til Mogens med Team Thomasbo Estralla ( Sophie) med deres AB- prøve. ( Spor/A Lydighed/B ).Hele 98 point i spor ud af 100 mulige samt 91 i lydighed. 189 point ialt. En prøve til SG. Sådan ;) 
Nu ligger Huxleys AK- beskrivelse her på siden og Give It`livstidskåring beskrivelse, som de jo bestod i august 2020. Kig indenfor ;) 
 
29.09.20
Tillykke til Mogens med Team Thomsebo Estralla ( Sophie) med deres B- prøve den 12. septeber 2020.
Vi tilbyder nu Team Thomsebo Huxley til avl til egnede tæver i samarbejde med Kennel Thomsebo/v. Thomas Bo Larsen. Huxley er søn til VA Team Marlboro Uno, som har gjort det virkeligt godt i avlen. ikke mindst mht sundheden. Se mere vedr. Huxley her: https://schaeferhunden.eu/winsis_x/winsisshowdog.php?bb=DKK&id=442818&tp=5
 
15.08.20
Tillykke til Mogens med Team Thomsebo Estralla ( Sophie) med deres BH (FP) prøve idag i kreds 56- præstø. Samtidig skal der lyde et tillykke til Kim med søster Team Thomsebo Emzy ( Laika) med deres titel som indsatshund for Messing People. Jeres opdrætter er super stolt af jer, og hvor er de to tøse- piger dog heldige, at have jer som ejere.
 
10.08.20
Team Thomsebo Give It er blevet livstidskåret/DK og Team Thomsebo Huxley er blevet kåret/DK begge hunde med UDP. Jeg er meget stolt af Simone, som overtog begge hunde og har trænet flittigt. Give It`s hvalpe var kun 11,5 uge på dagen, så det er piv flot/sejt. De blev kåret i kreds 6- Frederikssund, hvor Pav Andersen var figurant og Fritz Bennedbæk dommer. Simone gik selv med Give It i ringen, hvor Karina handlede Huxley til ug & slange. Tusind tak for hjælpen. Han fik en super beskrivelse. Nu må vi se om nogen har lyst til, at benytte ham i avlen. Skue sæsonen er så småt ved, at starte op i den udstrækning vi nu må, så jeg håber da jeg kan få udstillet Huxley i brugshanner nogle gange her til efteråret. ;)  
 
20.07.20
8 uger og alle hvalpene er flyttet til deres nye hjem. Vi ønsker alle de nye familier alt det bedste fremover og glæder os til, at følge jer. Vi ved i hvert fald at vores 8 banditter er super heldige. Husk gerne et par fotos og lidt skriv bare en gang iml., så vi kan holde os opdateret.
Lidt foto under J-kuld samt link til FB ;) 
 
10.07.20
7 uger og fuld knald på. Vi er alle blevet registreret, chippet, vaccineret og været hos dyrlægen til sundhedstjek. Alle var dejlig nysgerrige og tog det i stiv pote ;) 
Hvalpekøberne kommer flittigt på besøg, og glæder sig max til afhentningen i næste uge. 
Lidt nye foto under J- kuld
( Laver nu link til FB, da det tager en " krig", at oploade herinde ) 
 
23.06.20
4 uger og nogle dage er vi blevet.Hvalpene efter Give It og Wisum.
Vi spiser godt og er nysgerrige på livet. De 3 små bichoner har vi det pt også sjovt med, men ved godt det er et spørgsmål om tid, før vi bliver for voldsaomme.  Alle hvalpekøbere har været på besøg og alle hvalpe har fået navne. Der kommer hele tiden flere sjove ting i hvalpeparadis, og vand er vi også blevet interesseret i. Lidt fotos under
J- kuld ;)  
 
14.06.20
Så er hvalpene efter Give It og Wisum blevet 3 uger. De supplerer med fast føde og er begyndt på at lege. Engang iml kommer der også et lille bjæf, som de selv bliver overrasket over. De første hvalpekøbere har været på besøg, så de næste 4 uger bliver herlige. Der er lidt nye foto under J- kuld 
På tirsdag kommer Huxley hjem med en IGP i rygsækken. Tak til Michael Hansen og Martine for husly i lidt længere tid end  beregnet pga caronaen. 
Jeg glæder mig og så skal vi arbejde imod kåringen ;) 
 
07.06.20
Hvalpene er nu 2 uger og et par dage. De har fået øjne, spiser godt og trives. De har været med på terassen i det gode vejr og nyde mælkebaren.  Give It at få lidt fri med gå tur og ophold i stuen alene. Når de " om lidt" bliver 3 uger, skal de til at have noget fast føde.
Der er lidt nye fotos under J-kuld ;
 
31.05.20
Så er hvalpene efter Give It blevet en god uge. De er nu begyndt, at tage godt på, de trives og det varer ikke længe før de første øjne titter frem.
Alle hvalpe er reserveret og de første nye ejere er kommet med J navne, så det kan komme med på stambogen. 
Se lidt nye fotos under: J- kuld
 
20.05.20
Team Thomsebo Give It har født 6 hanner og 2 tæver efter Adler See Wisum. Give It endte med, at få kejsersnit, da der var 2 stædige hvalpe der ikke ville ud den naturlige vej. Alle hvalpe og mor har det godt, der er dejlig ro i kassen.Nu venter vi på, at de vokser sig lidt større, så de første hvalpekøbere kan komme på besøg. Der vil komme lidt fotos her på siden under J- kuld og på min FB- side, ansøg ; Vibe Lenthe, løbende.  
 
17.04.20
Team Thomsebo Give It er blevet scannet og hun er drægtig. Vi venter hvalpe efter Årsvinder Adler See Wisum medio maj 2020.Se mere under Avlsnyt.  Hvalpene vil vokse op i hjemmelige omgivelser og blive miljøtrænet på " godt og ondt". De er naturligvis opdrættet efter DKK og Schæferhundenklubbens avlsanbefalinger. Se mere under Velkommen.
Er du interesseret i en hvalp efter denne kombination, så kontakt os og vær med fra start. 
 
24.03.20
Team Thomsebo Give It er blevet parret med Årsvinder Adler See Wisum.
Vi forventer hvalpe medio maj 2020. Wizum er en ung han der allerede har vist fremragende afkom. Afkom
Se mere under Avlsnyt 
Er du interesseret i en hvalp efter denne kombination, så kontakt mig og vær med fra start ;) 
 
31.01.20
Team Thomsebo Give It vil blive parret med årsvinder Adler See Wisum i marts 2020. Følg med her på siden. Reserver din hvalp allerede nu og vær med fra start. 
 
 
 
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                  
 
 
                                                         2019
 
         Vi ønsker alle hvalpekøbere samt hundevenner et
                                       godt nytår ;)
 
 
28.12.19
Sidste skue i år. Vi havde 2 hunde tilmeldt fra opdrættet til juleskue i kreds55- Furesø. Team Thomsebo Iaila blev SL6 i 6-9 mdr. og brormand I- Ozzy blev en flot SL3 til hans debut i 6-9 mdr. hanner. Dommeren var Edgar Pertl fra Østrig. Stort tillykke til ejerne Helle og Ivar. Tak fordi i viser hundene frem og tak for super handling afSimone og Henning ;) 
Vi synes Ulme ser drægtig ud. Hun er 3. uger henne. en vi scanner hende for en sikkerhedsskyld fradag d.17.01.20, så vi kan være helt sikre. Følg med her på siden ;) 
 
 
21.12.19
Adler See Ulme er blevet parret med Adler see Wisum, så vi forventer hvalpe sidst i februar 2020 og glæder os. Se mere under Avlsnyt . Det bliver vores J- kuld. Er du interesseret i en hvalp efter denne kombination, så skriv el. ring og reserver allerede en hvalp nu, så du/I kan være med fra start.
Det går godt med Huxley i Tyskland og vi satser på, at han kommer hjem til foråret med sin IPG1 i rygsækken. Så vil vi træne imod avlskåring.
Vi ønsker alle hvalpekøbere, hundevenner og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et forrygende år 2020. Tak for alt i det gamle år.
 
03.11.19
Siden sidst har vi desværre måtte sige farvel til Bunny. (Bichon). Hun blev 14 år og 7 mdr. Aldrig en sygedag og mor samt mormor til mange skønne hvalpe. Bunny var dårlig i en uges tid, hvorefter hun blev aflivet i hendes yndlingssofa og tæppe her hjemme i stuen. Sov godt Skat.
Team Thomsebo Iajla blevet udstillet 2 gange. Hun blev SL 4 begge gange henholdvis for en svensk og en tysk dommer. Hun gør det godt men har tiltider fortsat lidt meget krudt i r...., så der bliver trænet videre på ringkulturen. Tillykke til Helle. Vi går og venter på Ulmes løbetid her i december, hvor hun skal parres og have hvalpe for første gang. Det bliver så spændende og vi glæder os til mere liv i huset. Se mere under Avlsnyt
Huxley drager snart mod Tyskland for at blive uddannet, da jeg har måtte indse at min fysik ikke magter ham pt. Men det skal nok blive godt og spændende i hvor lang tid jeg skal undvære ham, og ham mig ;) 
 
16.08.19
Så kom første weekend i august, hvor vi dragede afsted til kreds 8- Rønnede. Her skulle årets hovedavlsskue foregå. I år stillede vi Huxley der blev en flot SG2 ud af 11 deltagende hunde, altså viceseiger i yngste klasse hanner. Det var første gang han blev stillet for en tysk dommer, og han var åbentbart rimelig tilfreds med ham.Vi er så stolte. Tak til Thomas der handlede ham til UG & slange samt mine evige støtter fra sidelinjen, Simone, Vibeke G. samt Linda E. Tak for et godt HAS og en hyggelig weekend. 
 
16.07.19
Adler See Ulme, schæfer, vil blive parret i hendes næste løbetid ca. november 2019. Vi forventer hvalpe først i det nye år og de vil være salgsklar først på foråret 2020. Det er Ulmes første kuld og være vores J- kuld. Du kan allerede nu blive skrevet op, så du kan være med fra start ;) 
Pt. er vi igang med konditions- og ringtræning med Huxley, da han skal stilles på HAS ( Hovedavlsskuet ) den første weekend i august. 
 
06.07.19
Team Thomsebo Fanny har bestået hendes IPG1 i kreds 6- Frederikssund idag. Dommer: Lene Carlson. Stort tillykke til ejer Charlotte, som gør et kæmpe stykke arbejde med Fanny. Jeres opdrætter er stolt af jer ;) 
 
15.06.19
Alle hvalpe efter Uno og Give It har fået nye skønne familier. Vi ønske jer alt det bedste fremover og takker for et godt forløb. 
Der er lidt nye billeder under I- kuld
 
05.05.19
Så er hvalpene blevet 2,5 uge. De stortrives og er begyndt, at komme lidt op på benen og tænderne titter frem. Nu skal de til, at have klippet negle og den første faste føde er på vej. De første hvalpekøbere har været på besøg og det lover godt. Vi har 3 tæver, der ikke er reserveret. Er du interesseret så kontakt mig på 2134 2236 el. skriv en besked her på websiten. Se mere under Avlsnyt
Lidt nye foto under I-kuld
 
28.04.19
Hvalpene efter Give It og uno er blevet 12 dage. De spiser og sover, spiser og sover...De har det godt og deres øjne er så småt ved, at åbne sig. 
Vi har 3 tæver til salg, som er flytteklar den 11. juni 2019. Skriv el. ring og hør nærmere. Se mere under Avlsnyt . Der er lidt nye fotos under I- kuld
 
16.04.19
Team Thomsebo Give It har født 3 hanner og 5 tæver. Hun gjorde det godt, det var hendes debut, og hun en god mor. Dyrlægen har været her og alle trives. Det er vores I-kuld. De 3 hanner er reserveret samt 2 af tæverne. Så vi har 3 tæver der søger en ny familie fra den 11.juni 2019. Er du interesseret, så kontakt os, så du har mulighed for at være med fra starten. Se mere under Velkommen, hvor der står hvad du/I får med, når du/I vælger at købe hvalp hos os. Se også mere under Avlsnyt, hvor du/I kan læse mere om forældrene. Der er lidt billeder under I-kuld. Der vil komme billeder løbende men du kan også følge lidt med på FB...Profil Vibe Lenthe. 
 
14.04.19
Så blev Adler See Ulme kåret med super beskrivelse og udpræget i mod og kampdrift. Dommer: Michael Lumby. Vi er så stolte.Tak til Michelle Sønderbæk for, at handle hende til UG & slange, og tak til alle jer der har hjulpet os på vej.
Ulme vil blive parret i sin næste løbetid omkring oktober 2019.
Give It er meget tyk og er ved, at lægge an til fødsel. Så vi forventer hun føder inden for de næste 48 timer. Det er rigtig spændende, da det er hendes debut og vores I-kuld. Flere er skrevet op til dette kuld, og alle bliver kontakte lige så snart fødslen er vel overstået.
Siden sidst er Team Thomsebo Huxley efter VA Team Marlboro Uno og Team Thomsebo Diamond blevet færdig- fotograferet og har fået HD: A AD: 0 :) 
Huxley fælder desværre en del og bliver ikke udstillet pt. Vi er startet på, at køre ham i form hen imod HAS 2019, hvor han bliver stillet i yngste klasse hanner. 
Vi ønsker alle hvalpekøbere samt hundevenner en rigtig god påske.
 
17.02.19       
Team Thomsebo Give It er blevet parret med VA Team Marlboro Uno. Se mere under: Avlsnyt
Træningen med Adler See Ulme imod kåringen i april 2019, går godt.
 
   
                                                       2018
 
Vi ønsker alle hvalpekøbere samt hundevenner et godt                                                     nytår ;) 
 
09.12.18
Tillykke til Charlotte og Team Thomsebo Fanny der har bestået deres SL1. Så flot og hvilket arbejde i lægger.
Adler See Ulme har  bestået hendes IPO1 med 88 i spor, 72 i lydighed (frække tøs) og 93 i C-arbejde. Tusind tak til Michael Hansen med hjælpen, nu gælder det hendes avlskåring til foråret her i DK. 
Samtidig ønsker vi alle hvalpekøbere samt hundevenner en rigtig glædelig jul samt et bragende godt nytår med mange gode timer i hundens tegn. 
 
25.11.18
Så kom dagen, hvor Diamond skulle livtidskåres og Give It kåres. Begge hunde kom igennem og fik nogle flotte beskrivelser. Dommer på dagen var Michael Lumbye. Stort tillykke til Karina med vores dele- hund Diamond og tusinde tak til Michelle for, at havde arbejdet med Give It i et par måneder, da jeg ikke selv havde mulighed for det. Give It vil blive parret i hendes næste løbetid, (ca. marts) det bliver hendes første kuld. Det bliver spændende, at se hvad hun kan lave og de små tutter bliver vores I- kuld ;) 
 
16.09.18
Adler See Ulme har bestået hendes FP (Færdselsprøve) samt hendes UHP ( 20 km. ved/på cykel) ved Michael Hansen i Tyskland. Nu trænes der imod IPO 1 og derefter vender hun hjem, så vi selv kan kåre hende i DK. 
 
07.08.18
Sikken en masse gode nyheder siden sidst. Team Thomsebo Huxley havde sin debut 4,5 mdr. gl til skuet i Rønnede 8/7, hvor han blev SL2/2 med en super beskrivelse..Så kom SSM "Næsten" Sveriges svar på HAS (Hovedavlsskuet), hvor han blev SL5/15 og gjorde det super godt i en meget varm ring. Hans mor, Team Thomsebo Diamond blev en flot V4 og Karina gjorde et super stykke C- arbejde med hende.Godt gået.
Derefter deltog han og sin bror Team Thomsebo Homey (Hector) til HAS i kreds 6 Frederikssund, hvor Huxley blev en flot SL2 ud af 20 deltagende hunde. Brormand havde sin debut og blev kaldt ud som nr. 7 men endte på en flot 10 plads. Tillykke til Mette og familie og tak fordi i deltog. Begge drenge fik rigtig gode beskrivelser af dommer Fritz Bennedbæk. 
Tusind tak til Michelle som altid fører Huxley frem til UG & Slange og tak til Sofie der handlede Hector på fornemmeste vis på HAS. Tak til alle jer der hjælper og støtter op. 
Pt. arbejder vi på kåring af Team Thomsebo Give It her til efteråret. Derefter regner vi med, at hun bliver parret i hendes efterfølgende løbetid. 
Faktisk vandt Give Its far HAS og Huxleys blev nr. 2 i Brugshunde hanner. Dejligt med afkom efter disse to dejlige dyr.
Adler See Ulme er draget til Tyskland, hvor hun vil blive uddannet. Når hun kommer hjem, bliver hun også kåret her i DK. 
 
01.06.18
Så er alle Bichon Havanais hvalpene flyttet hjemmefra til andre søde familier. Vi ønsker dem alt det bedste fremover. Vi har selv beholdt en tæve, Genni, som vi forhåbentlig kan benytte i avlen om et par år. Hendes mor, Team Thomsebo Alberte er 7 år nu og skal nyde sit otium. 
Vi forventer dog Schæferhvalpe til foråret 2019 ;) 
 
09.05.18
Vi har en tæve hvalp ledig efter Team Thomsebo Alberte og Rubini Double- O- Seven, Bichon Havanais. Hvalpene er nu 6 uger og stor trives. De har mod på livet og begynder at udfordre verden. 
 
20.04.18
Så er alle Schæfer- basserne flytte hjemmefra til deres nye skønne familier. Billeder kommer. Vi ønsker alle alt det bedste fremover.
Albertes, Bichon Havanias, hvalpe vokser godt, stortrives, er begyndt at komme på benene og lege. Vi har 2 tæver der ikke er reserveret og de er flytteklar d. 23.maj 2018..Billeder kommer. Er du interesseret i en hvalp fra os, så kontakt os her eller på +45 2134 2236...Se mere under Avlsnyt  
 
15.04.18
Så er hvalpene blevet sundhedstjekket og alt ser godt ud. De er blevet chippet og vaccineret..Av av...De er meget frimodige og udforsker alt. Deres mor har også nu lært dem at grave.Se video på forsiden. På torsdag rejser de første hjemmefra og de nye familier glæder sig. Vi har 2 hanner og 1 tæve til salg. Flytteklar på torsdag d. 19.04.18 eller hvornår det måtte passe deres nye familier. Lidt nye foto under H-kuld.  Er du interesseret i en skøn hvalpe så kontakt mig her wel. på +45 2134 2236
Albertes, Bichon, hvalpe er blevet 2 uger og er begyndt, at se verden og komme lidt på benene. Bide i hinanden kan de da også godt...Lidt foto under G-kuld. Der er 2 tæver der ikke er reserveret ;) 
 
01.04.18
Schæferhvalpene efter Diamond og Uno er blevet 5 uger. De stortrives, er utrolig nysgerrige, leger, sætter hinanden på plads og er bare livsglade. De er begyndt, at komme lidt ud i "samfundet", hvilket de synes er fantastisk. De er blevet registreret i DKK, navnene kan i se ved de nye foto under H-kuld. Vi har 1 skøn tæver og 1 skøn han ledige, som er flytteklar d. 19.04.2018 eller hvornår det må passe den nye ejer. Se også lille video på forsiden, hvor de råhygger i køkkenet. Er du interesseret i en hvalp efter denne kombination, så kontakt mig på +45 2134 2236 for en uforpligtende snak. 
Team Thomsebo Alberte, Bichon har født 1 han og 5 tæver d. 28.03.10. Der er 1 tæve ledig, som er flytteklar d. 23.05.18. Se mere under Alvsnyt
22.03.18
Så er schæfer- basserne blevet 4 uger. De har klaret ormekuren super og er begyndt, at spise fast føde. De er friske, går på opdagelse i hele huset, leger, knurre, gør og rusker i mange ting. Mor, Diamond, er begyndt at blive lidt træt af dem og vil egentlig helst lege og opdrage på dem. Vi har 3 hanner og 2 tæver som ikke er reserveret.Hvalpekøberne er begyndt, at komme på besøg hos deres nye bedste ven.Hvis en af disse skønne hvalpe har din interesse så kontakt mig på +45 21342236 el. send en mail herfra. Du kan læse mere under Velkommen, hvor der står hvad du får med, hvis du vælger at købe hvalp hos os. Der er nye foto under H-kuld. samt 2 små videoer på forsiden.I næste uge bliver de registreret hos Dansk Kennel Klub.
FLYTTEKLAR 19.april 2018. ;) 
 
 
Alberte, Bichon Havanais, er rimelig tyk og hun vi føde i påsken. Så der bliver ydereliger gang i det lille hjem. Alle hvalpe fra dette kuld er reserveret ;)  
 
13.03.18
Hvalpene er knap 3 uger gl. De trives og er så småt kommet op på benene og bide i hinanden gør de også. Nu står den på første ormekur og snart skal de præsenteres for deres første rigtig måltid. Vi har 3 hanner og 2 tæver som ikke er reserveret. De er flytteklar d. 19.april 18. Så kontakt mig, hvis du er interesseret i en skøn hvalp efter Diamond og Uno..Se mere under Avlsnyt og Velkommen, hvor der står, hvad du/I får med når du/I vælger at købe hvalp hos os. Lidt nye fotos under Team Thomsebo H-kuld  ;) 
 
04.03.18
Så er hvalpene blevet 10 dage. De stortrives og er så småt ved, at få øjne. De spiser godt og er rimelige livlige alderen taget i betragtning. Diamond er er god mor, men er også begyndt at nyde nogle gå ture igen. Lidt pause er da godt at have. Vi har 3 hanner og 2 tæver som ikke er reserveret. Så kontakt mig, hvis du er interesseret i en dejlig hvalp efter Team Thomsebo Diamond og Team Marlboro Uno. Se mere under Avlsnyt . Der er lidt nye fotos under Team Thomsebo H-kuld.   ;) 
 
24.02.18
VTeam Thomsebo Diamond har født 5 hanner og 4 tæver efter VA Team Marlboro Uno d. 22.020.18. Se under Avlsnyt.  Hvalpene og Diamond trives her på 2. dagen. 2 hanner og en tæve er forudbestilt. Kuldet er opdrættet efter DKKs og Schæferhundeklubben For Danmarks avlsanbefalinger. Se under Velkommen  ,hvad du får med i "rygsækken" når du vælger at købe hund hos os. Hvalpene er stueopdræt, vokser op i hjemmelige omgivelser blandt andre hunde og unge. Hvalpene kan flytte hjemmefra d. 19.04.18 eller, hvornår det ville passe den nye familie derefter. Vi forventer nogle sunde hvalpe såvel mentalt og fysisk, der vil kunne begå sig såvel som udstillingshund, brugshund (gode drifter) og ikke mindst som alletiders familie hund. Er du interesseret i en hvalp efter denne kombination, så kontakt os + 45 2134 2236 og følg din nye bedste ven fra start. Der er lidt billeder under H-kuld. Billederne vil blive opdateret ca. en gang ugentlig ;)      
 
03.02.18   
Vi får forårshvalpe!
Team Thomsebo Diamond, Schæfer, er drægtig. Hun vil føde i uge 8, februar 2018. Team Thomsebo Alberte, Bichon, er blevet parret og vi forventer hvalpe ultimus marts 2018. Se under Avlsnyt 
Er du interesseret i en dejlig Schæferhvalp eller en herlig Bichon Havanais hvalp, så kontakt os, så du kan være med for start. Begge kuld er opdrættet efter Dansk Kennel Klubs avls- anbefalinger og har naturligvis DKK stambog. 
Se evt. mere under Velkommen og se, hvad du får med i "rygsækken" når du vælger, at købe hvalp hos os ; )                    
 
 
                                   2017
Vi ønsker alle hundevenner/hvalpekøbere et godt nytår ;) 
 
26.12.17
Adler See Ulme blev klassevinder SG1/4 til Juleskuet 2017. Det var hendes debut i unghundklassen. Vi synes hun fremførte sig rigtig godt i ringen og gå på hendes ben kan hun. Dommer på dagen var Michael Lumby. Tak til Thomas for handling af hende til UG & slange og tak til datteren min for perfekt hjælp fra sidelinjen. Sidst i marts vil Ulme blive uddannet og kåret i DK, når hun vender hjem. 
 
25.12.17
V1Team Thomsebo Diamond er blevet parret med VA Team Marlboro
 
 
November 2011
Haus Lintz Arlin er drægtig med VA Team Marlboro Tiger. Hvalpene forventet først i December 2011. Kuldet er Haus Lintz`s og ligger derfor hos Vibeke og Per. Se mere på deres hjemmeside www.hauslintz.dk   (0:
 
14.08.2011
Team Thomsebo A-kuld, Schæferhund blev et år. Tillykke  (0:
 
Team Thomsebo/v. Vibe Lenthe  | Tlf.: + 45 2134 2236