Velkommen / Velkommen

Velkommen

Velkommen til Kennel Team Thomsebo`s hjemmeside. Team Thomsebo er en udspringer af kennel Thomsebo, som har haft mange topdyr igennem årene. Jeg fik min første Schæferhund i 1986 og har været medlem af Schæferhundeklubben For Danmark i 36 år. Jeg har opdrættet denne dejlige brugs, udstillings og familiehund siden 1999. Jeg er instruktør, har siddet i diverse udvalg og været formand i Schæferhundeklubben For Danmark kreds 55- Furesø i 5 år. Februar 2018 har jeg valgt at være medlem af kreds 6- Frederikssund, hvor jeg blev formand juni 2020.

 I 2005 kom Bichon -havanaiserne til. Vi faldt pladask for denne lille charmerende, roboste, glade og allergi- venlige race og begyndte derfor at opdrætte dem i det små. Hvis du tænker på, at anskaffe dig en Bichon Havanais skal du tænke på, at der er en del pelspleje. Hvis du ikke skal udstille kan man klippe den. "Bamseklipning". Du vil naturligvis få div. instruktion i pelspleje inkl. børstning, børster mv. Bichon Havanisen elsker at gå tur og kan sagtens "gi en Schæferhund baghjul".

Til daglig arbejder jeg som Specialpædagog i et heldagstilbud for børn/unge med ADHD/Autisme. 

Jeg bor sammen med min datter, Simone på 20 år, som er vokset op i en "hundekurv" og har været medlem af Schæferhundeklubben For Danmark i samtlige 20 år. Simone er blevet en rigtig hundepige, der både træner og handler hunde, når arbejdet tillader det.

Vi avler kun på avlskårede/avlsgodkendte forældredyr, hvilket betyder at vores opdræt kun sælges med DKK- stamtavle.

Vi opdrætter efter Schæferhundenklubbens,  Bichon Havanaisklubbens og Dansk Kennel Klubs avlsanbefalinger.

Vores hvalpe vokser op i hjemmelige omgivelser blandt børn/unge og andre hunde. De bliver solgt med DKK- stambog, garanti,chippet, sundhedsbog, vaccine x1, ormebehandlet x3 og med hvalpepakke samt foder fra Royal Canin. Vi udleverer råd og vejledningsskrivelse, til begge racer. Vi sætter pris på, at vores hvalpekøbere kommer på besøg ca. 1 gang om ugen fra hvalpens 3 leve- uge. Vi prioterer den sunde samt hele hund og igennem årene er hunden blevet vores livsstil.

Vi er altid åbne for en hundesnak. (0:

Mvh. Simone & Vibe

 

 

 

 

 

 

Team Thomsebo/v. Vibe Lenthe  | Tlf.: + 45 2134 2236